Share This

Community

appleOver Flashclub

Flashclub is een website die in 2013 is opgericht door een aantal Flash-enthousiastelingen. We willen met de website proberen een community te maken voor Flash-gebruikers en veel informatie bieden over het ontwerpen van objecten in Flash en het gebruik van Flash op de PC en Mac.

Ervaring

We hebben zelf ongeveer 2 jaar geleden kennis gemaakt met Flash en we hebben dus al de nodige ervaring opgedaan met het platform. Hoewel we zelf ook programmeerervaring hebben, is het toch fijn om te zien dat Adobe een relatief eenvoudig platform heeft weten te creëren.

Content

We zullen op de website algemene informatie over Adobe Flash plaatsen en we zullen op een later tijdstip ook nuttige en handige informatie voor ontwikkelaars plaatsen. Daarnaast willen we verschillende tutorials plaatsen voor zowel beginners als gevorderden.

De club

Naast het aanbieden van statische content is het doel van de website ook om een echte community te creëren. Het moet een club worden waarbij mensen op een forum met elkaar in discussie kunnen gaan en waar regelmatig evenementen worden georganiseerd. Tijdens de evenementen kunnen bijvoorbeeld wedstrijden voor het snel creëren van Flash-objecten worden gehouden en kunnen Flash-enthousiastelingen samen kennis en ervaring uitwisselen.